Teamwork

Financiële onafhankelijkheid, flexibele werktijden en werken met gezonde producten en een compleet nieuwe lifestyle creëren. Voor nu een droom, maar binnenkort misschien jouw werkelijkheid. Wij helpen je graag met het verwezenlijken van jouw droom.


Ons business- en verdienmodel gaat verder dan sales en commercie, misschien wel een van de belangrijkste onderdelen binnen ons team is Netwerk Marketing. Uit ervaring weten wij dat zo’n 90% van de Nederlanders niet weet wat dit is en hierdoor een hoop voordelen en kansen misloopt.


Binnen ons business model ga je zelf aan de slag en de uitdaging aan om jezelf financieel onafhankelijk te maken, zonder te hoeven werken voor een werkgever of in het keurslijf van je huidige onderneming vast te zitten.

Ongeacht je huidige werk of onderneming begin je bij ons aan je persoonlijke carrière en bouw je deze op basis van je eigen doelstellingen en doorzettingsvermogen op.Ons team bestaat uit meerdere mensen met verschillende karaktereigenschappen. Stuk voor stuk individuen die op zoek waren naar verandering en nog nooit hadden gehoord van Netwerk Marketing. In de Benelux werken wij al 20 jaar met het sterke business model van Forever Living Products, markleider in natuurlijke (gezondheids-)producten op basis van pure Aloë Vera.

Wij waren allemaal zeer onder de indruk van het Netwerk Marketing bedrijf waarmee wij kennis maakten:
- Een ruim 40 jaar oud succesvol familiebedrijf
- Niet beurs genoteerd en actief in meer dan 160 landen
- Financieel zeer sterk met een omzet van 2,8 miljard dollar en een eigen vermogen van ruim 1 miljard dollar
- Wereldspeler in de gezondheidsindustrie door het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige, plantaardige producten die iedereen elke dag al gebruikt
- Een bedrijf wat grote waarde hecht aan duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen

Voor ons was het, gezien de sterke geschiedenis van het bedrijf, een verrassing dat het bedrijf niet op zoek is naar verkopers pur sang en dat we niet bij bekenden langs hoeven te gaan om producten te slijten”.Daarnaast biedt het business model jou:
- Een inkomstenbron die een bovengemiddeld niveau kan bereiken
- Een blijvende inkomstenbron die overerfbaar is op je nabestaanden
- Een inkomstenbron die een passief karakter kan krijgen en dus doorgaat terwijl jij minder werkt
- Diverse extra’s waaronder een winstdelingsregeling, betaalde reizen incl. zakgeld en een autoplan
- Parttime op te bouwen, zelfs naast een fulltime baan of andere onderneming, waardoor je je huidige inkomstenbron niet op het spel hoeft te zetten.
- Flexibele uren waarbij je deels vanuit huis werkt
- De mogelijkheid om internationaal te werken


Kortom, niemand van ons team kende dit bedrijf en deze unieke werkwijze. Maar we zagen allemaal direct dat wij hiermee voor onszelf binnen een afzienbare periode volledige Vrijheid & Onafhankelijkheid konden realiseren.