Vanuit je ware kern in het leven staan!

Vaak leven we vanuit ons hoofd en op de automatische piloot en vergeten we stil te staan bij wat we nu echt willen in het leven en wie we echt zijn. Doordat we in de sleur van alle dag zitten, is het vaak lastig om de knop om te draaien en op een andere manier naar zaken, maar zeker ook naar onszelf te kijken.

Ook ik heb jarenlang vanuit mijn hoofd geleefd, op pure wilskracht en doorzettingsvermogen. De gevolgen waren groot, twee hernia’s, een half jaar met 40 graden koorts rondgelopen en op het randje van een burn-out gestaan etc.

Pas toen ik echt bijna onderuit ging en ik rigoureus het roer heb omgegooid, ben ik naar mijn gevoel gaan luisteren, kwam ik erachter hoe lastig het is om de juiste balans te vinden tussen het leven vanuit je gevoel in combinatie met je hoofd.

Om mij heen zie ik veel mensen met hetzelfde worstelen, burn-out klachten ontwikkelen en ga zo maar door.

In de afgelopen paar jaar heb ik een methode ontwikkeld waarbij ik je, via meditatie oefeningen, succesvol help in de zoektocht naar jezelf, zodat ook jij vanuit je ware kern kunt gaan leven.

Jij bepaalt het tempo, maar er worden wel stappen gezet.

Daarnaast leer ik mensen wat de kracht van het nietsdoen is. Het is een geweldige tool welke ik iedere dag toepas en waar ik veel mensen mee help om in het nu te leven!

Hele mooie dingen heb ik zien gebeuren!


Lees hieronder de ervaringsverhalen van een paar van mijn coachees.

Ervaringsverhalen


Lieve Annemiek,

6 februari 2018, jouw verjaardag., mijn cadeautje.

Op 6 februari schreef een vriendin van mij een berichtje onder jou oproep op Facebook. Je kon een cadeautje van jou winnen.

Het was jou verjaardag Annemiek, en jij ging cadeautjes weggeven.
Normaal gesproken de omgekeerde wereld.
Maar wat was ik blij verrast toen ik las dat ik een coachings sessie bij jou had gewonnen.

Hoe doortastend en hoeveel mensen kennis kan je hebben, jij belde mij op een online afspraak te maken en je had gelijk door dat een online sessie niets voor mij zou zijn.
We spraken af dat ik bij jou thuis zo komen voor een face tot face coaching.

Na een uur met jou in gesprek te zijn geweest voelde ik gelijk dat ik vaker moest komen voor coaching. Het voelde gelijk goed en heel vertrouwd.
Het was op het juiste moment in mijn leven, ik zat niet lekker in mijn vel. Was niet gelukkig met mijn baan en twijfelde aan diverse vriendschappen en mensen om mij heen.
Wat heb jij mij in de spiegel laten kijken. En wat moest ik diep gaan om in te zien dat ik zelf de regie over mijn leven had. Er zijn heel wat tranen gevloeid, veel op papier gezet, vele gesprekken met jou maar met een goed resultaat.

Na alles op een rijtje gezet te hebben heb ik voor mijzelf gekozen. Zowel qua werk als de mensen die ik om mij heen had. Waren mijn vrienden wel vrienden, was het een echte en gelijkwaardige vriendschap.
Ik ben in gesprek gegaan op mijn werk en besloten mijn baan bij mijn vorige werkgever niet voort te zetten. Een dag na deze beslissing kwam er een nieuwe baan op mijn pad.
Het kwam allemaal op het juiste moment.
Deze beslissing heeft mij een ander mens gemaakt. Mijn omgeving zei, de , wij zien weer de `oude` Paula, zoals wij haar jaren terug kenden.
Jou cadeautje voor mij kwam op het juiste moment. Ik kan jouw aan iedereen aanbevelen.
Bedankt Annemiek, voor je luisterend oor, jouw coaching en jouw steun.

Liefs, Paula

There was a period in my life where I lost confidence and lost the ability to trust people because of some bad experiences in this period and this made me miserable, and made me lose my self-coming to the point that even the people close to me recognize that I lost this sparkle in my eyes.

I got in contact with Annemiek that helped me create a connection with my inner self again, I never knew that this is even possible. I could literally see and picture what was inside my body. Her training allowed me to forgive first myself and forgive people, it allowed me also to find the old me which was great. I became more happier, I had more rest in my head, and I was more calm also with my kids. That even my husband saw it, he really saw the changes happening, he saw this sparkle coming back into my eyes which made our relationship just good as before. I got some wonderful results just after 2 sessions. I am so thankful for this amazing experience. With this Annemiek could really help me with many areas in my life, she’s really one of the kind, she puts her heart and soul into the training and that what gives great powerful results to her clients. Thank you so much again for this, my family and I appreciate you and appreciate what you did for us.

Merieme

Maart 2021Via een collega heb ik de naam van Annemiek Boxtart door gekregen.

We zijn begonnen met een intake gesprek om te kijken of er een klik was.

En die was er zeker! Super lieve aardige vrouw die oprecht geïnteresseerd is. Heb veel hulpverleners gezien maar nooit iemand zoals Annemiek die echt tot de kern gaat. Ik heb veel dingen van haar geleerd. Ik kan zeggen dat ze mij echt geholpen heeft.

Liefs Lisette

December 2020

“Het coaching traject dat ik bij Annemiek heb gevolgd, heeft er voor gezorgd dat ik me bewust ben geworden van een aantal diep gewortelde blokkades, overtuigingen en angsten en deze heb weten te transformeren. Ik werd geconfronteerd met mijn weerstand en ik kreeg de opdracht om écht naar mijn gevoel te luisteren. Het traject heeft mij opgeleverd dat ik een positiever zelfbeeld heb ontwikkeld, een gezondere relatie met eten heb gekregen en ik weet wat ik moet doen om negatieve invloeden van buitenaf mij minder te laten beïnvloeden. Annemiek liet de regie bij mij en ondersteunde mij echt volledig in mijn eigen proces. Door liefde, aandacht en haar intuïtie wist zij mij feilloos weer te ondersteunen in mijn eigen weg naar mijn innerlijke kern.”


Evaline

Mei 2021